TAPETTIPOHJAMAALI 9L VALKOINEN TEKNOS

79,00 /ast

Tämä tuote on saatavilla vain Värisilmä-myymälöissä.
Katso lähin Värisilmä-myymäläsi tästä

Vesiohenteinen valkoinen akrylaattidispersiomaali sisäkäyttöön. MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 212. Kiiltoryhmä 6, täyshimmeä. Soveltuu sellaisten uusien ja aiemmin maalattujen betoni-, tasoite- ja rakennuslevypintojen pohjamaalaukseen, jotka tapetoidaan paperi-, vinyyli- tai kuitutapeteilla. Soveltuu myös lasikuitukankaan kiinnitykseen ja pohjamaalaukseen. Tapetoitavien pintojen tasoitukseen suositellaan käytettäväksi TEKNOSPRO-sarjan valmistasoitteita tai muita tasoitteita, jotka eivät ole kuivuttuaan herkästi veteen liukenevia.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Täyshimmeä

Riittoisuus

4-8m² /L

Pakkauskoot

2,7L , 9L

Ohenne

Vesi

Työtapa

Sively, telaus tai ruiskutus

Tuotemerkki

Teknos

KÄYTTÖKOHTEET

Soveltuu sellaisten uusien ja aiemmin maalattujen betoni-, tasoite- ja rakennuslevypintojen pohjamaalaukseen, jotka tapetoidaan paperi-, vinyyli- tai kuitutapeteilla. Soveltuu myös lasikuitukankaan kiinnitykseen ja pohjamaalaukseen.


KÄYTTÖOHJE

PINNAN ESIKÄSITTELY

Käsiteltävät pinnat puhdistetaan liasta ja pölystä. Aikaisemmin maalatut likaiset pinnat pestään RENSA SUPER maalipesuaineella. Kovat tai kiiltävät pinnat karhennetaan hiomalla ja hiontapöly poistetaan. Pinnan epätasaisuudet silotetaan kohteeseen sopivalla TEKNOSPRO-sarjan tasoitteella. Kuivunut tasoite hiotaan ja pöly poistetaan.


KÄSITTELYOHJE

Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti. Maali levitetään telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Suositeltava korkeapaineruiskun suutinkoko on 0,017 – 0,021″. TAPETTIPOHJAMAALILLA maalattu pinta on tapetoitavissa ja/tai pintamaalattavissa normaaliolosuhteissa seuraavana päivänä.


KÄSITTELYOLOSUHTEET

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Alhainen kosteus ja/tai yli +21 °C:n lämpötila nopeuttavat maalin kuivumista.


Ei saa jäätyä!


TEKNISET TIEDOT

Kuiva-ainepitoisuus: n. 34 tilavuus-%

Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: max. 30 g/l.

Kiilto: Full-matt

Tiheys: n. 1,3 g/ml

Pölykuiva: ½ h kuluttua

Ohenne: Vesi.

Välineiden pesu: Työvälineet pestään välittömästi käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja pesuaineella.

Pesun- ja kulutuksenkesto: SFS-EN 13300 -luokituksen mukainen märkähankauskestoluokka on 2 (ISO 11998).

Pakkauskoot: 2,7 L, 9 L

Varoitusmerkintä: Katso käyttöturvallisuustiedote.

Hyväksynnät & sertifikaatit: M1-luokitus