CASABLANCA MA/R3VP 25X38 MOSAICO KAAKELI 1,24 M2/KRT

26,66 /krt

(21,50 /m2)

Vain 100 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

CASABLANCA-seinälaatoissa on valittavana kolme erilaista pintavaihtoehtoa: sileä, mosaiikki ja uritettu. Persoonallinen kokonaisuus syntyy eri pintavaihtoehtoja yhdistämällä. Erityisesti kylpyhuoneisiin ja keittiöihin suunnitellun CASABLANCA-malliston harmoninen värimaailma koostuu harmaan ja ruskean eri sävyistä.

Tuotetiedot

Väri

Ruskea

Kuosi

Kuviollinen

Laatan paksuus

9,0 mm

Vedenimukyky

Yli 10%

Käyttökohteet

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen.


Yleisohje valesaumaisille mosaiikkilaatoille

Oikean mosaiikkivaikutelman aikaansaamiseksi laatat tulee asentaa laattaan sopivalla limityksellä. Laattojen pystysuorien mosaiikkikuvioiden asemointi on helpompaa, kun alemman ja ylemmän laatan kuviosaumat asetetaan kohdakkain. Koko laatoitusala ylisaumataan kuten normaalissakin laatoituksessa. Parhain lopputulos saadaan käyttämällä saumausainetta, joka on mahdollisimman lähellä valesauman väriä. Tarvittaessa tehdään koesaumaus. Saumaus suojaa laatan valesaumaa ja koko pinnan saumausväristä tulee samanlainen.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.