Inspiroidu laattamallistoista!

Inspiroidu laattamallistoista!

Värisilmän laattamallistot tarjoavat toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja niin kotien kuin julkistenkin tilojen eri pintoihin. Mukana aina niin tyylikästä marmorikuosia ja upeita, hehkuvia sävyjä.

Luksuksen tuntua Sensi-marmorilaatoilla

Niin näkö- kuin tuntoaistiakin hivelevät italialaiset Sensi-marmorilaatat nostavat tilan kuin tilan uusiin ulottuvuuksiin.

Ylelliset laatat sopivat sinulle, joka arvostat ajattomuutta ja laatua. Sensi-marmorilaatoissa pääsee oikeuksiinsa ajattomien materiaalien houkutteleva kauneus, joita voi käyttää hyvin monentyyppisissä arkkitehtonisissa ratkaisuissa. Mallistossa on kolme eri sävyistä vaihtoehtoa. Hiekan sävyinen Calacatta Select on tunnelmaltaan lämmin ja rauhallinen. Rohkeassa Pietra Greyssä on käytetty dramaattista tummanharmaata marmorilajiketta. Valkopohjaista, harmaakuvioista Statuario Whitea voisi luonnehtia ikoniseksi marmorikuosiksi.

Katso videoilta Ainon ja Tiinan vinkkejä, miten yhdistelet erityylisiä laattoja muihin sisustusmateriaaleihin.

 

Sensi verkkokaupassa

Näyttävät Artisan-laatat loimuavat eri sävyissä

Espanjalaiset Artisan-laatat antavat luonnetta niin tilaan kuin tilaan.

Laattojen ilmeikkyyden salaisuus on se, että laatat ovat keskenään erilaisia sekä pinnoiltaan että tummuusasteiltaan. Erä sisältää aina kuutta eri varianttia, joiden yhdistelmät luovat pintoihin elävyyttä ja antavat mahdollisuuden tehdä yksilöllisiä sisustusratkaisuja. PS. Vinkki: kokeile näillä trendikästä pystyyn ladottua laattapintaa!

Katso video:

Artisan verkkokaupassa

 

Ottocento on uusi tulkinta perinteisistä laatoista

Tuntuu, kuin näillä laatoilla olisi tarinoita kerrottavanaan.

Italialaisen Ragnon Ottocento-laattamalliston vanhahtavan, kuluneen näköinen väritys ja silmiä hivelevät kuvioinnit heijastavat sisustussuunnittelun viimeisimpiä trendejä, koristeellisuutta ja luonnollisuutta. Malliston vintage-tyyli on viimeistelty laatan reunojen rosoisella loppukäsittelyllä.

Katso video:

Ottocento verkkokaupassa

 

A_Mano -laattamallisto – kuin käsin piirretty

A_Mano -laattamallisto päivittää italialaisen keskiajalta peräisin olevan majolica-koristekeramiikan tyylin tähän päivään. Geometriset ja kukalliset käsinpiirretyn näköiset kuvioaiheet kukoistavat tyylillä malliston luonnonläheisessä väriskaalassa. Mallistossa on yksivärisiä ja kuvioitua laattoja neljässä värissä: crema, bianco antico, ardesia ja vulcano. Tässä perinnettä ja designia yhdistävässä liitossa koristeellisuus on ajateltu uudelleen.

A_Mano verkkokaupassa

 

Laatat ovat myynnissä Värisilmä-liikkeissä ja tilattavissa verkkokaupasta.