Koko vuoden Unelmien värit

Koko vuoden Unelmien värit

Inspiraatiota jokaiselle vuodenajalle, kaikkiin elämäsi eri vaiheisiin. Tänä vuonna innostimme sinua löytämään kotiisi tunteen ja tilan yhteyden vuodenaikojen kautta.

Poimimme neljännesvuosittain lähes 150 sävyn värikartastamme toisiinsa sointuvia, vuodenaikoja kuvastavia värisävyjä. Lopputulos on kaunis ja kiehtova kokonaisuus koko vuotta kuvaavia värimaailmoja. Tutustu vuoden 2020 upeaan värikavalkadiin!

Talven hempeät värit

Vuosi alkoi pimeän hallitsemasta talvikaudesta, jonka sävymaailmassa nostimme esiin auringon nousun ja laskun taivaalle maalaamat siveltimenvedot. Vaaleiden, hempeiden taivaan sävyjen rinnalle valitsimme maan sävyjä, jotka loivat upeaa kontrastia ja siten kuvasivat Suomen erinäköisiä talvimaisemia.

Katso video talven sävyistä:

Tutustu talven sävyihin

Kevään suloiset värit

Kevätauringon pilkistäessä, Unelmien värien sävymaailma lähti muovautumaan entistä suloisempaan suuntaan. Upea kuuden sävyn paletti sai innostuksensa pikkuhiljaa heräilevästä luonnosta ja niistä ihanista tunteista, jotka kevät joka vuosi onnistuu meissä herättämään.

Katso video Pepe-koiran matkasta kevään väreihin!

Lue lisää kevään sävyistä

Kesän sävyjen väriloistoa

Lämpöä, värien loistoa, ruohon tuntu varpaiden alla ja viilentävä pulahdus veteen. Kesän sävyt ovat lukemattomat: ne sopivat sekä sisä- että ulkomaalaukseen. Maaliasiantuntijamme valitsivat kesän maalaustöihin Unelmien väreistä 60 sävyä, jotka soveltuvat erityisesti ulkokäyttöön.

Katso video kesän huumaavista sävyistä:

Tutustu kesän sävyihin

Syksyn murretut sävyt

Pimenevien, viilenevien syysiltojen rinnalle valittiin yhdistelmä lämpimiä ja murrettuja sävyjä. Sisustajan väripaletti henki maanläheisyyttä neutraaleilla, luonnonläheisillä sävyillä, jotka toimivat erinomaisesti tausta- ja pohjasävyinä kodin jokaiseen huoneeseen.

Ihastu syksyn sävyihin

Tilaa kotiin sävymallit Unelmien väreistä

Tietokoneen näytöltä on vaikea arvioida värisävyjä ja niiden eroja. Erityisesti maalien vertailussa tuotenäytteet ovat ehdottoman tärkeitä. Eri sävyjen hahmottaminen onnistuu helpoiten, jos sinulla on jotain mihin verrata: tilaa ainakin kaksi mieluisimmalta tuntuvaa sävyä, niin voit verrata niitä toisiinsa. Maalien sävymallit ovat maalattuja ja vastaavat siten todellista sävyä. Huomaa, että lopulliseen lopputulokseen kuitenkin vaikuttaa valittu maali, maalikerroksen paksuus sekä valitun maalin kiiltoaste.