Cottage Garden hersyy kotoisaa englantilaista maalaisromantiikkaa

Cottage Garden hersyy kotoisaa englantilaista maalaisromantiikkaa

Upeita kukkia ja herkkiä lehtiä, kalkkipintoja sekä klassista tweediä ja skottiruutuja. Kuin astuisi Jane Austenin tai Virginia Woolfin teokseen! Boråstapeterin Cottage Garden on englantilaisen maaseudun inspiroima, lämmin ja runollinen tapettimallisto.

Cottage Garden on tapettimallisto, joka kutsuu kaikkia aisteja: Tapetit tuovat kotiin englantilaisten loisteliaiden puutarhojen ja kumpuilevien maalaismaisemien runsaat näkymät, eloisat värit ja kesäiset tuoksut. Niiden tunnelma on kuin perinteisessä englantilaisessa maalaistalossa: rauhallinen, suorastaan intiimi.

Värimaailmaltaan hillityn malliston sydämessä ovat käsin piirretyt kukkakuviot. Osa on toteutettu kuin vesiväreillä ja osa rustiikkisemmin kuvioituna. Lisäksi mallistosta löytyy esimerkiksi klassista tweed-kuosia sekä kosketusta kutsuva, kalkitetun tyylinen kuosi.

Nightingale Garden

Nightingale Garden -kukkatapetin käsinmaalattu kuosi luotiin alun perin jakardikudottua kangasta varten, mutta se sopii myös tapetiksi. Saatavana on neljä moniväristä mallia, joiden väreistä syntyy kauniita välisävyjä ja harmoniaa. Tapetti sopii niin tehosteseinäksi kuin koko huoneen tapetiksi.

Cottage Garden Nightingale Garden tapetti

Molly’s Meadow

Molly’s Meadow -tapettia koristavat herkät käsinmaalatut oksat ja lehdet. Kuosi luo huoneeseen rauhallisen ja hieman rustiikkisen ilmeen. Molly’s Meadow -tapetti on saatavana hillityn vihreänä, lämpimän valkoisena ja beigenä ruskean vivahtein. Se sopii kaikille seinille ja monenlaisiin huoneisiin!

Cottage Garden Mollys Meadow

Tailor’s Tweed

Tailor’s Tweed -ruututapetti antaa huoneen seinille ajatonta luonnetta ja viihtyisyyttä. Tapetti on tweed-pukujen ja skottiruutujen innoittama. Ruutukuvion kudottua kangasta muistuttava kuosi vahvistaa tekstiilimäistä vaikutelmaa entisestään. Tapetista on saatavana viisi viehättävää värivaihtoehtoa.

Cottage Garden Tailors Tweed tapetti

Helen’s Flower

Helen’s Flower -tapetissa on käsinmaalattuja kukkia pehmeästi patinoituneella pohjalla. Ilmava ja runollinen tapetti sopii hyvin tehosteseinäksi, mutta myös koko huoneen tapetointiin. Saatavana on neljä miellyttävää pohjasävyä: harmaanbeige, valkoinen, lämpimän keltainen ja vaalea turkoosi.

Cottage Garden Helens Flower tapetti

Marion’s Mural

Marion’s Mural on ihana kukkatapetti, jossa on käsinmaalattu akvarellikuosi kudottua kangasta muistuttavalla pohjalla. Romanttinen ja elävä tapetti luo huoneeseen viihtyisän tunnelman. Tapetin koko on 180 x 265 cm. Saatavana tummanpunaisella, valkoisella ja vihertävällä taustalla.

Cottage Garden Marions Mural

Florence Mural

Florence Mural -kuvatapetissa on runollinen kukkakuosi harmaan, vihreän, aprikoosin, roosan ja sinisen sävyissä vaalealla patinoituneella taustalla. Moderni ja romanttinen tapetti sopii hyvin yhteen kalkkipintojen ja rappauksen kanssa. Tapetin koko on 360 x 265 cm eikä sitä voi jatkaa sivusuunnassa.

Cottage Garden Florence Mural tapetti