A_Mano-laattamallisto – kuin käsin piirretty

A_Mano-laattamallisto – kuin käsin piirretty

A_Mano-laattamallisto päivittää klassisen majolica-tyylin tähän päivään. Geometriset ja kukalliset käsinpiirretyn näköiset kuvioaiheet kukoistavat tyylillä luonnonläheisessä väriskaalassa.


A_Mano on saanut inspiraationsa keskiaikaisesta italialaisesta majolica-koristekeramiikasta. Tässä perinnettä ja designia yhdistävässä liitossa koristeellisuus on ajateltu uudelleen.

A_Mano-mallistolle ominaista on luonnonläheinen väriskaala ja kuin mustalla tussilla käsin piirretyn näköiset kuviot, jotka leikittelevät säännöllisillä muodoilla ja koristeellisilla pinnoilla. Puolikiiltäväksi viimeistellyt, reunoiltaan viistetyt laatat käyvät sekä seiniin että lattioihin ja ne sointuvat kauniisti yhteen esimerkiksi puu-, betoni- tai kivilattian kanssa. Mallistossa on yksivärisiä ja kuvioitua laattoja neljässä värissä: crema, bianco antico, ardesia ja vulcano. Laattojen koko on 20 x 20 cm.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun